Corona

Circulatieplan omtrent het coronavirus

Jammer genoeg zijn we dit Chirojaar nog niet van het coronavirus verlost. Daarom zullen we werken met een circulatieplan om de aankomst en het afhalen van de leden vlot te doen verlopen.


Toekomen en vertrek aan de lokalen

Aan de leden die te voet of met de fiets komen: Mogen wij jullie vragen om zoveel mogelijk langs de gele pijlen, de wegeling in de piste, het domein te betreden? Er is voor zowel +12 (vanaf tipper) als -12 een apart fietsvak voorzien waar leiding zal staan om uw dochter te helpen met het sluiten van de fiets of de fietshelm vast te hangen. Wij vragen om als ouder niet mee te gaan tot dit fietsvak.  


Voor de leden die met de auto komen zal er een ‘drive-in’ systeem georganiseerd worden waarbij leden moeten uitstappen op de X en dan kunnen deze leden via de looppiste veilig naar de lokalen stappen. De ouders/broers/zussen zullen dus NIET uit de auto mogen stappen en worden gevraagd niet te blijven wachten.

Mogen wij dan ook opnieuw vragen aan de ouders die hun dochter met de auto komen ophalen om op de parking aan uw auto te wachten en niet aan de lokalen te wachten. 

We zijn er ons van bewust dat dit circulatieplan niet voor iedereen even handig is, vooral niet voor ouders met dochters in de twee verschillende leeftijdscategorieën, of voor de leden met een broer in de KSA. Elke week evalueren we hoe het voor iedereen beter kan verlopen en sleutelen we ons plan bij waar nodig. Bij veranderingen in het circulatieplan houden we jullie zeker op de hoogte via mail, Facebook en onze site.


Bedankt voor jullie medewerking! Hopelijk kunnen we zo samen een coronaproof chirojaar tegemoet gaan.

Huidige maatregelen

De voorgestelde maatregelen zijn bevestigd, dus dit betekent het volgende:

  • De Chiro gaat voor ALLE afdelingen door in bubbels van 10 leden.
  • Activiteiten gebeuren zoveel mogelijk buiten voor -12, verplicht buiten voor +12.
  • Leden +12 en alle leiding dragen een mondmasker tijdens de activiteit.
  • Elk kind kiest per week 1 hobby, deze mag elke week veranderen.


Inschrijven

We vragen nog steeds om in te schrijven voor elke zondag. We moeten namelijk aanwezigheidslijsten bijhouden voor het geval dat we toch met besmettingen te maken hebben in de Chiro.
Inschrijven kan door een SMS te sturen naar 1 leidster per afdeling. Je laat weten dat je dochter zal komen tegen ten laatste woensdag.

Indien je dochter ingeschreven is, maar onverwacht niet meer kan komen, gelieve dit te laten weten zodat iemand die op de 'wachtlijst' staat aan de beurt kan komen.